Visuell profil: Deep Medi Musik

By 0 No tags Permalink 0

Den London-baserte Dubstep-labelen Deep Medi Musik har en veldig konsistent visuell stil på alle sine utgivelser, både på vinyl og digitalt. Hver utgivelse har en illustrasjon av artisten, utført av musikeren og designeren Tunnidge. De karikerte portrettene hans har en litt undergrunn og gate-te stil; noe som står veldig fint til labelens musikalske profil.

 

goth-trad

mala

 

maxresdefault

 

Hver utgivelse har også sin egen farge, og dette kommer veldig godt frem på vinylutgivelsene deres, hvor coveret er en ensfarget “disco bag” (et cover med hull i hvor plateetiketten vises), og med den samme fargen i en tynn sirkel på selve plateetiketten.

 

IMG_4624

 

IMG_4623

 

IMG_4637

 

IMG_4622

 

IMG_4613

 

Deep Medi Musik, som er drevet av Dubstep-legenden Mala (en av dubstep’ens forfedre), er en av verdens mest anerkjente og respekterte dubstep-labeler. Musikken er selvsagt den viktigste årsaken til dette, men den gjennomførte visuelle stilen er uten tvil med på å hjelpe. Hver eneste utgivelse fra labelen er umiddelbart lett gjenkjennelig som en Deep Medi-utgivelse, uansett artist. Solid og gjennomtenkt merkevarebygging!

 

IMG_4639

some image

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *