Yey, en like

By 0 No tags Permalink 0

Du vet, det rushet du får når likes’ene tikker inn – Kanskje på et nytt fint profilbilde, eller en kommentar hvor du setter et trassig rasisttroll behørig på plass, og som så sprer seg viralt (In which case, good on ya). Men jeg er sikker på at akkurat nå forskes det på rotter som trykker på spaker for å få likes på Facebook – Det er en primal greie, et instant ego-rush.

Jeg har fått noen sånne av og til, og har av og til vært så.. hm, det finnes sikkert en psykologisk term for det – at jeg har screenshotta kommentaren. En kombinasjon av stolt og insane, tenker jeg. Men det er kun for posterity, selvsagt.. Har ingenting med egoet mitt å gjøre. Really.

Her er et par høydepunkter – Eller, “høydepunkter” blir kanskje feil ord – men uansett, noen tilfeller der mine (stort sett) teite kommentarer har slått an. Jeg er litt usikker på om jeg er stolt eller flau. Mest flau tror jeg. I need a hobby.

 

 

Eller jo: Denne første er jeg litt stolt av. Håper han så den.  🙂

 

 

 

 

 

 

( ^ herregud så teit)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Why, thank you Jimmy!

 

 

GO NASA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

( ^ Not my proudest comment. Men jeg liker at det finnes slike hjørner av internett.)

 

 

Så.. ja. Gud bedre.. I need help. Om 10 år sitter jeg på kommentarfeltet på Nettavisen.

some image

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *