DJ CLUELESS

Jeg har drevet med DJ’ing siden jeg kjøpte mine første platespillere i 1990. Fra ca. 1991 til 1995 jobbet jeg i nærradio, og hadde et spesialprogram med House, Hip-Hop etc som het “Big Beats”. Jeg var en av de første i gjengen som breaka 🙂

Fra 1994 til 2010 jobbet jeg fast som DJ, under artistnavnet DJ Clueless. Jeg spilte stort sett House eller R&B/HipHop, og har spilt på steder som Blå, Revolver og Cafe Sør i Oslo; og Cafe Opera, Kvarteret, Garage og Miles Ahead i Bergen.

Etterhvert som jeg ble mer kjent via min egen musikk, så fikk jeg også noen spillejobber utenfor landet, blant annet i Nottingham og Tyskland.

Fra 1996 til 2004 bodde jeg stort sett i Bergen mens jeg levde som DJ. På denne tiden spilte jeg også som DJ i bandet Athome Project; og sammen med de hadde vi spillejobber over hele landet, inkludert festivaler som Quart, Lost Weekend, Way out North, og Insomnia i Tromsø.

 

Sjekk meg ut på mixcloud.com for å høre noen av mixsettene mine:

 

Eller sjekk for eksempel ut dette gjestesettet mitt for den amerikanske House-labelen South Fork Sound:

 

 

I 2008 hentet det shady DJ-kollektivet Wigflex meg over til Nottingham, for å varme opp for Shackleton.

Pengene gikk til DJene regner jeg med; flyer-designeren kan (bør) ikke ha fått så store summer.

 

 

In the mix

 

 

Alltid hyggelig med spennende klubb-dekor!

Several Lost Weekends

 

 

 

 

 

 

Jeg tror neppe det finnes særlig mange gøyere jobber der ute. Å få et helt dansegolv til å koke er en av de mest fantastiske følelsene man kan oppleve.

Så som sagt: mixcloud.com/cluelessbeats . Enjoy!