CLUELESS

I 2007 fikk jeg utgitt min første EP, under artistnavnet Clueless. Siden da har jeg utgitt ca 50 låter og ti offisielle remixer, fordelt på en LP og ca. 10 EP’er. Facebook-fansiden min teller for tiden ca 9K fans. ( facebook.com/cluelessbeats )

Stilen min har alltid vært en slags en slags techy, deep UK Garage. (Vet du ikke hva jeg snakker om her; bare tenk House. 🙂 )

Samtidig som jeg begynte å få endel utgivelser, fikk jeg stor suksess med uoffisielle remixer på youtube, hvor jeg ofte lagde chill/ambient-versjoner av Indie-ting jeg likte (Bon Iver, Arcade Fire, etc); se “Remixes” på hovedmenyen for en nærmere presentasjon av desse.

Her er en oversikt over de forskjellige stedene du kan sjekke ut musikken min (Velg foretrukken strømmetjeneste/mp3-butikk, og trykk “view more”) – Eller scroll ned for et galleri med direktelinker til noen av de beste låtene mine på youtube.

 

 

Youtube Links:

Alltid gjevt for lokalavisa når lokale musikere oppnår suksess. 🙂

 

 

Bildegalleri av alle de offisielle plateutgivelsene mine. (Ikke alle plateselskapene hadde like stort designbudsjett.)

Kanskje my proudest achievement:  Min egen musikk på vinyl – Alongside Trentemøller, en av Europas største elektronika-artister.

Det var ganske smud. 😎