Hei! Jeg heter Gaute, og studerer digital markedsføring ved Westerdals i Oslo. Jeg er 41 år, og har tidligere livnært meg som DJ og produsent. Denne websiden er tenkt litt som en digital CV, samt det den startet som: En blogg om markedsføring, samt andre ting som opptar meg.

Etter endt videregående startet jeg på Universitetet i Bergen, hvor jeg blant annet studerte medievitenskap og logikk. Etter dette tilbrakte jeg et år i Marinen i Bodø. Samtidig begynte DJ-karrieren min å gå veldig bra, og i ca. 1999 begynte jeg å livnære meg som DJ på fulltid. Jeg ble også mer og mer interessert i låtskriving og produsering, og i 2007 gav jeg ut min første EP.

Da jeg jobbet med å markedsføre meg selv som musiker og DJ, ble jeg mer og mer interessert i digital markedsføring i seg selv, og da særlig sosiale medier. Jeg ble nysgjerrig på mekanismene i digital markedsføring  – Hvorfor/hvordan noe blir “viralt”, hvilket innhold som fungerer/ikke fungerer, og hvorfor; hvilke kanaler treffer hvilke målgrupper, osv. Derfor var digital markedsføring på Westerdals et naturlig valg, og jeg har aldri angret et sekund.

Mine interesser omfatter alt av popkultur: film, tv, musikk og konserter (spesielt R&B, Hip-Hop og House), tegneserier, science fiction.. ellers er jeg veldig glad i alle kreative virksomheter – men kanskje især grafisk design. Utover dette har jeg sansen for astronomi, geografi og reising – og jeg er veldig glad i dyr; da især søte pusekatter, for you know; nawwww.

Håper du finner noe kult her; isåfall gi en lyd 🙂

-Gaute ( gautehjartaaker (a) hotmail.com )