Hei! Jeg heter Gaute, og studerer digital markedsføring ved Westerdals i Oslo. Jeg er 41 år, og har tidligere livnært meg som DJ og produsent. Denne websiden er tenkt litt som en digital CV, samt det den startet som: En blogg om markedsføring, samt andre ting som opptar meg.

Hovedmenyen på toppen gir oversikten over det jeg har å by på. “Mine kvalifikasjoner” er en komplett liste over mine evner og egenskaper som arbeidstaker. Deretter gir jeg en fyldig presentasjon av skoleprosjektene jeg har holdt på med, hvor jeg presenterer konkrete kampanjer og strategier jeg og mine medstudenter har utarbeidet. Videre har jeg viet noen seksjoner til mine karrierer som DJ og produsent. Til sist presenterer jeg to av mine andre lidenskaper: fotografi og tegneserier.

Etter endt videregående startet jeg på Universitetet i Bergen, hvor jeg blant annet studerte medievitenskap og logikk. Etter dette tilbrakte jeg et år i Marinen i Bodø. Samtidig begynte DJ-karrieren min å gå veldig bra, og i ca. 1999 begynte jeg å livnære meg som DJ på fulltid. Jeg ble også mer og mer interessert i låtskriving og produsering, og i 2007 gav jeg ut min første EP.

Da jeg jobbet med å markedsføre meg selv som musiker og DJ, ble jeg mer og mer interessert i digital markedsføring i seg selv, og da særlig sosiale medier. Jeg ble nysgjerrig på mekanismene i digital markedsføring  – Hvorfor/hvordan noe blir “viralt”, hvilket innhold som fungerer/ikke fungerer, og hvorfor; hvilke kanaler treffer hvilke målgrupper, osv. Derfor var digital markedsføring på Westerdals et naturlig valg, og jeg har aldri angret et sekund.

Mine interesser omfatter alt av popkultur: film, tv, musikk og konserter (spesielt R&B, Hip-Hop og House), tegneserier, science fiction.. ellers er jeg veldig glad i alle kreative virksomheter – men kanskje især grafisk design. Utover dette har jeg sansen for astronomi, geografi og reising – og jeg er veldig glad i dyr; da især søte pusekatter, for you know; nawwww.

Håper du finner noe kult her; isåfall gi en lyd 🙂

-Gaute ( gautehjartaaker (a) hotmail.com )