Hei!

Jeg heter Gaute, og er nylig utdannet digital markedsfører fra Westerdals i Oslo. Jeg er 43 år, og har tidligere livnært meg som DJ og produsent. Denne websiden er min digitale CV, samt det den startet som: En blogg om markedsføring, samt andre ting som opptar meg.

Etter endt videregående startet jeg på Universitetet i Bergen, hvor jeg blant annet studerte medievitenskap og logikk. Etter dette tilbrakte jeg et år i Marinen i Bodø. Samtidig begynte DJ-karrieren min å gå veldig bra, og i ca. 1999 begynte jeg å livnære meg som DJ på fulltid. Jeg ble også mer og mer interessert i låtskriving og produsering, og i 2007 gav jeg ut min første EP. Med tiden har jeg gitt ut 14 EP’er og en LP, samt en rekke uoffisielle remixer på min youtube-kanal, som samlet har hatt ca. 6 millioner views.

Da jeg jobbet med å markedsføre meg selv som musiker og DJ, ble jeg mer og mer interessert i digital markedsføring i seg selv, og da særlig sosiale medier. Jeg ble nysgjerrig på mekanismene i digital markedsføring  – Hvorfor/hvordan noe blir “viralt”, hvilket innhold som fungerer/ikke fungerer, og hvorfor; hvilke kanaler passer til hvilke målgrupper, og så videre. Derfor var digital markedsføring på Westerdals et naturlig valg for meg.

På Westerdals var jeg i praksis hos OMG AS. Her hadde jeg ansvar for Facebook- og Instagram annonsering for Platekompaniet (Smartly og Google Analytics), samt et nyhetsbrev for OsloMet (Mailchimp).

Mine interesser omfatter alt av popkultur. Særlig musikk/konserter (R&B, Hip-Hop), men også film, TV, tegneserier og science fiction. Ellers er jeg veldig glad i alle kreative virksomheter – men kanskje især grafisk design. Utover dette liker jeg trening, astronomi, geografi og reising – og jeg er veldig glad i dyr.

Håper du finner noe kult her; isåfall gi en lyd!

-Gaute