CLUELESSBEATS

 

I 2007 begynte jeg å lage uoffisielle remikser og legge de ut på YouTube, under navnet “Cluelessbeats”. Dels for å promotere meg selv, og dels bare for det var veldig gøy – å få lov til å “samarbeide” med andre musikere, og tilføre det jeg kanskje følte manglet i låten.

I skrivende stund har remiksene mine blitt sett ca 6 millioner ganger. Min desidert største hit er min dubstep-versjon fra 2007 av Adele sin “Hometown Glory”, med 1.8 millioner visninger. Med såpass store tall har jeg faktisk kunnet tjene noen kroner via YouTube sitt Adsense-program, hvor jeg får noen øre for hver reklamefilm som vises foran videoene mine.

Remiksene har hatt stor betydning for promotering av merkevaren min, og mange personer fra hele verden har kontaktet meg – for å samarbeide, remikse hverandre, og så videre. (Jeg merker også at remiks-fans’ene mine utgjør brorparten av mine Facebook-fans.)

Jeg har forsøkt å legge vekt på å danne et samkjørt Clueless-økosystem, med tilstedeværelse på YouTube, Facebook, Instagram, Soundcloud, og toneangivende blogger og radiostasjoner. YouTube har kanskje vært det viktigste verktøyet for dette.

Nedenfor finner du et galleri med et utvalg av mine remikser. Trykk på ønsket video, Trykk “play”, og groove litt i stua. 

Resten av remiksene mine finner du på youtube.com/cluelessbeats .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/two_third]